Willems Makelaars Breda | deskundig en persoonlijk

Willems Makelaars, een kleinschalig makelaarskantoor in hartje Breda met een dijk aan ervaring en persoonlijke aandacht voor al onze klanten.

Maak kennis met Joep

Joep: 'Ik werk al 30 jaar als makelaar in Breda en vind het nog steeds iedere dag opnieuw een schitterend vak. Je begeleidt mensen in een drukke en spannende periode in hun leven. Verhuizen staat in de top 3 van stress veroorzakende life-events. Een huis kopen of verkopen levert dan nog eens een heleboel extra onrust op. Ik vind het fijn om daarin rust te brengen. Ik denk met de klant mee. Soms betekent dat dat je iemand een beetje tegen zichzelf in bescherming moet nemen. In de continu veranderende huizenmarkt is dat wel nodig. Je staat toch op het punt een financiële beslissing te nemen waar je de komende decennia nog iedere maand mee moet leven.'Ons werkgebied

Wil je gebruik maken van onze diensten? Willems Makelaars is actief in de hele regio Breda. Hieronder vallen onder andere de plaatsen: Breda, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Dorst, Zundert, Rijsbergen, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Terheijden en Wagenberg.

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3