NVM-Makelaar

Willems Makelaars is aangesloten bij de NVM. Deze afkorting staat voor: Nederlandse Coƶperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen U.A.. Alleen makelaars die voldoen aan strenge kwaliteitseisen mogen lid worden van de NVM. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM bestaat sinds 1898. In heel Nederland zijn ruim 4100 makelaars en taxateurs aangesloten bij de NVM.

Waarom zou ik kiezen voor een NVM-makelaar?

De NVM is de grootste brancheorganisatie voor onroerend goed in Nederland. De NVM regelt voor aangesloten makelaars opleidingen en bijscholingen en de NVM houdt marktontwikkelingen bij. Daardoor weet jij als klant zeker dat jouw NVM-makelaar volledig up-to-date is.

NVM-erecode

Bovendien heeft elke NVM-makelaar een erecode ondertekend. In deze erecode geeft de NVM-makelaar aan zich bewust te zijn van het belang van zijn functie. Het is eigenlijk een bewijs dat je jouw NVM-makelaar kunt vertrouwen. Een NVM-makelaar is verder verplicht om uitsluitend de belangen van zijn klant te behartigen.

Waardebepaling door NVM-makelaar

Heb je een waardebepaling of een taxatie nodig? Kies dan voor de zekerheid van een NVM-makelaar. Want het is belangrijk dat de waarde niet te laag, maar ook niet te hoog wordt vastgesteld. Joep Willems, jouw NVM-makelaar komt op huisbezoek. Vervolgens wordt jouw huis gekoppeld aan informatie uit de NVM database. In deze database zijn alle transacties geregistreerd zodat huizen objectief met elkaar te vergelijken zijn.

De 5 voordelen van de NVM verkoopmakelaar

Ga je jouw huis verkopen? Kies dan een verkoopmakelaar die lid is van de NVM. Dat biedt nog meer voordelen voor jou als klant.

  • Alle NVM-makelaars worden geĆÆnformeerd over jouw huis
  • Je huis komt automatisch op funda
  • Ondersteuning bij het verkrijgen van het verplichte energielabel
  • Deskundig onderhandelaar
  • Advies over de koopakte

Ik zoek een aankoopmakelaar, moet die aangesloten zijn bij de NVM?

Jazeker, ook wanneer je een aankoopmakelaar zoekt, is het belangrijk om te kiezen voor de vertrouwde kwaliteit van het logo van de NVM. Jouw NVM-makelaar beschermt jouw belangen en wijst je bijvoorbeeld op bouwkundige gebreken. Ook zorgt jouw NVM-makelaar ervoor dat je niet te veel betaalt voor jouw droomhuis.

Wil jij meer weten over de voordelen van de NVM-makelaar? Bel Joep Willems op 076-5310900

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3