Maak gebruik van NVM Online Bieden Breda | Willems Makelaars

Vergroot je kansen met NVM Online Bieden in Breda

Wanneer je je droomhuis in Breda gevonden hebt, wil je natuurlijk niet dat iemand anders ermee vandoor gaat omdat diegene net iets hoger geboden had. Gelukkig biedt Willems Makelaars (als enige!) NVM Online Bieden in Breda aan. 

Online Bieden van de NVM is bedoeld om het biedproces van een populaire woning transparanter te maken. Je ziet namelijk precies wat je concurrent doet en je kunt zelf op elk moment van de dag en op elke plek online bieden op een woning. Dit vergroot je kansen op dat droomhuis enorm! Voor verkopers is Online Bieden aantrekkelijk omdat de gemiddelde verkoopsom bij bieden hoger ligt en er gemiddeld meer geïnteresseerden bieden. Willems Makelaars is de enige makelaar in Breda die deze mogelijkheid biedt!

Online bieden: eerlijker voor koper én verkoper

Online bieden op een woning is eerlijker omdat je als koper wéét wat jouw concurrenten geboden hebben. Daardoor kun je meteen beslissen of en hoeveel je méér wil bieden. Zo voorkom je dat je onnodig veel méér biedt dan andere gegadigden: méér transparantie in het biedproces. Geen gesloten envelopjes meer en niet eindeloos wachten op de uitslag. Online Bieden van de NVM bied je de mogelijkheid om altijd en overal mee te dingen.

Ook voor de verkoper is het eerlijker. Er kunnen geen fake biedingen gedaan worden, omdat bieders zich eerst moeten registeren. Bovendien hoef je als verkoper niet bang te zijn voor vragen achteraf, omdat alle van belang zijnde informatie via het biedsysteem met de bieders wordt gedeeld, of voor teleurgestelde bieders, omdat het meteen duidelijk is waarom zij het niet zijn geworden.

Online bieden op een woning, hoe werkt het?

Als een woning via NVM Online Bieden te koop wordt aangeboden, krijgt de woning op Funda het ‘NVM Online Bieden’ label. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Dan kun je (na een bezichtiging) in het online-bied-systeem een bod uitbrengen. Op Funda is bij de betreffende woning een linkje opgenomen naar dit systeem. 

Om gebruik te kunnen maken van het biedsysteem, moet je je eerst registreren. Om het systeem ook juridisch waterdicht te maken, is je registratie pas compleet als je bij ons langs bent geweest met je identiteitsbewijs. Als je registratie compleet is, ontvang je een profiel zodat andere bieders jouw identiteit niet kunnen zien. Uiteraard zijn gebruikelijke ontbindende voorwaarden, zoals het voorbehoud van financiering, gewoon van toepassing. De woning wordt per opbod verkocht.

Online bieden in 3 stappen

  • Registreer je tijdig in het online-bied-systeem
  • Rond je registratie af door met je identiteitsbewijs bij Willems Makelaars langs te gaan
  • Meld in het biedsysteem bij welke woning je mee wilt bieden. Zodra het biedsysteem open is, kun je bieden en komt jouw droomhuis binnen handbereik.

Succesvolle ervaringen

De eerste keer dat Willems Makelaars in Breda Online Bieden heeft toegepast, verliep zeer voorspoedig. Een 10-tal geïnteresseerden gebruikte de mogelijkheid om te bieden op het appartement. Het hoogste bod kwam uit op een niveau dat circa 8% boven het startbod lag. Met andere woorden, een prachtig resultaat met een zeer tevreden verkoper. Ondertussen zijn er al 7 woningen zeer succesvol op deze manier verkocht.

Ben je benieuwd op welke woningen of appartementen je online kunt bieden in Breda? Let dan op Funda op het ‘NVM Online Bieden’ label. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor Online Bieden. Neem contact op met Willems Makelaars via 076 5310900. Dat kan ook wanneer je je eigen woning in Breda op deze manier wilt verkopen!

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3