Houtmarkt 9 C

4811 JC BREDA

Woningdetails

Financieel
Vraagprijs € 169.500, kosten koper
Bouw
Soort woonhuis Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1950
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 25 m²
Overige inpandige ruimte 4 m²
Perceeloppervlakte 0 m²
Inhoud 75 m³
Indeling
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 0
Energie
Energielabel G
Verwarming
Buitenruimte
Ligging In centrum

Omschrijving

Leuke studio gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw aan de Houtmarkt.

Locatie
Het appartementengebouw is gelegen in het centrum van Breda te midden van het winkelhart en nabij de Grote Markt. Het winkelhart heeft een zeer gevarieerd aanbod, waar het heerlijk winkelen is. Om de hoek bevindt zich het gezellige uitgaansleven met vele restaurants, cafés en terrassen. Het appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw waardoor je niets merkt van de stadsdrukte. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Het busstation aan de Karnemelkstraat en het centraal station zijn snel te bereiken.

Omschrijving
Deze studio heeft een woon-/slaapkamer ineen. De open keuken is eenvoudig ingericht. Daarnaast beschikt de woning over een doucheruimte met wastafel en toilet.
In de kelder bevinden zich de eigen bergingen en de water/gas- en elektriciteitsmeters. De verwarming geschiedt via blokverwarming, het warme water via een elektrische boiler (eigendom).
Omdat de inrichting in keuken en badkamer eenvoudig is, zijn deze gemakkelijk naar eigen smaak in te richten.
De bijdrage van de Vereniging van Eigenaars is € 257,- per maand; dit is inclusief servicekosten en voorschot stookkosten (€ 101,56 per maand). Het voordeel van deze bijdrage is onder andere dat je niet meer hoeft om te zien naar de opstalverzekering en de onderhoudskosten aan de buitenzijde van de woning, zoals schilderwerk en dakonderhoud.

Indeling

Begane grond:
Bellentableau met intercominstallatie en brievenbussen, afgesloten entree met trappenhuis naar verdiepingen en kelder, waarin de bergingen zich bevinden.

Eerste verdieping:
Hal/entree.
Doucheruimte met wastafelmeubel en toilet.
Woon-/slaapkamer met laminaatvloer.
Open keuken met onder- en bovenkasten, boiler, gaskookplaat, afzuigkap, oven en aansluitpunt voor de wasmachine.

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt niet over een eigen parkeervoorziening, je kunt een (gratis) parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.
Daarnaast bevinden zich diverse parkeergarages in de directe omgeving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kaart

Wijkinformatie

8735 Woningen / 14910 Inwoners

Afstand tot huisartsenpraktijk 600 meter
Afstand tot grote supermarkt 500 meter
Afstand tot kinderdagverblijf 600 meter
Afstand tot basisschool 800 meter
Aantal basisscholen binnen 3km 16.7

Leeftijdsopbouw (%), voor wijk Centrum

0 - 14 jaar 15 - 24 jaar 25 - 44 jaar 45 - 64 jaar 65+ jaar

Samenstelling Huishoudens (%), voor wijk Centrum

Eenpersoons 78%
Zonder kinderen 27%
Met kinderen 27%

Woningen Koop of Huur (%), voor wijk Centrum

29.0% 69.0%
Koop Huur